hanne-afs.reismee.nl

Um mês

Oii !

Ik ben al ondertussen 1maand hier, wat gaat de tijd toch snel !
Eerst wil ik ff zeggen dat ik heel blij ben dat zoveel mensen op mijn blog reageren! Zo weet ik ook wat er allemaal in het verre Lommel gebeurd =)

Hier gaat alles goed, de taal begint beter en beter te gaan. En dat is wel super, zo word alles nog leuker =).
Deze week heb ik mijn uniform gekregen op AABB, heel raar maar voordien zeiden alle kinderen gewoon Hanny (niemand kan hier mijn naam goed zeggen ;-) ) tegen mij en nu dat ik mijn uniform aan heb zeggen ze allemaal professora Hanny, zo grappig. Ik moet er echt nog aan wennen. =D
Op mijn project hebben we weer vanalles gedaan, de kinderen krijgen echt de kans om verschillende dingen te doen. Zo krijgen ze op maandag & donderdag turnen, op dinsdag krijgen ze de kans om dansles te volgen & op woensdag gaan we naar de capoeira. Capoeira is typisch braziliaans. Het is eigenlijk een soort dans. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik het moet uitleggen. De persoon die de les geeft maakt eigenlijk muziek op een typisch braziliaans instrument en de kinderen moeten er dan op bewegen. Ze moeten in de dans elkaar uitdagen en op elkaar inspelen. Voor degene die het echt willen weten wat het precies inhoudik zalhet danwel eens goed uitleggen als ik terug ben =D of google e hihi =).

Buiten mijn project gaat ook alles goed, ik kan goed overweg met mijn zus. Dat is wel heel leuk. Maandagavond gaan we samen naar een concert van Paula Fernandes, daar kijk ik echt naar uit ! Zij is heel bekend hier in Brazilië en heeft echt mooie liedjes.
Muziek is erg belangrijk hier in Brazilië en ze luisteren het liefst vanal naar portugese muziek, echt super! Ik begin ze zelfs ook al te kennen, =)

Tot de volgende ! Beijoss

odette

Ik ben blij te horen dat het je ginder goed meevalt.
Het is enerzijds een kultuurschok maar anderzijds een hele grote ervaring. Wees blij dat je kans hebt dit te mogen ervaren. Je zult er jaren later nog aan terug denken.
Dit berichtje is feitelijk voor je verjaardag.
Hartelijk gefeliciteerd.
We missen je wel hier in Lommel
Odette

mama

Gelukkige verjaardag Hanne ! geniet ervan en tot straks op skype . Karen en Ward, Bjorn, Mieke en Robby, Moe en Bomma, Papa en Mama en APU xxx

Patricia (kinderkribbe)

Hey Hanne, vanuit de kribbe wensen we je een superleuke, gezellige, toffe, zonnige verjaardag toe!!!
Hieperdepiep hoera :-)
Tof te lezen dat alles daar zo goed gaat, dat je 't daar echt naar je zin hebt en vooral dat je kindjes zo blij kan maken.
Veel plezier maandag bij het concert!!!!
Groetjes.

elkee:)

Hey hanniballl

happy Bday meid! zo gek dat je nie hier bent! da capoera gedoe da kenk:d zitte ok vn die zotte trukskes bij he:D meid als ge terug zijt gaan we u verjaardg ng vieren he! xxxxxxxxxly

Leentje

Hey meid!
Geniet daar nog van je verjaardag!
Blij te horen dat het nog steeds goed gaat!
Hopelijk heb je daar een goede warme dag met veel zonneschijn!
Groetjes van Leentje en haar bolle buikje ;)

Kim

Lieverd....
als ik je verhalen lees zie ik je er al helemaal staan ;-) Je doet het waarschijnlijk echt geweldig ginder!
IK verwacht wel een foto'tje van dat uniform he :-p

Dikke kus van ons!!! X

Martine & Ronny

Hoi Hanne,
Allereerst ne dikke proficiat met je verjaardag !!! xxx
Leuk te lezen hoe het met je gaat daar ginds .
Hier beleven wij ook veel plezier met onze kleine spruit, Lino . Hij is ondertussen 9 maanden en kan onlangs kruipen. Lief dat da is !! Ook probeert hij achter zijn loopwagentje met speelbord te wandelen.
Het grappige is dat hij wandelt aan de zijde van het speelbord, waardoor het wagentje niet zo snel vooruitgaat en hij zekerder is van zijn stuk. Geen kast of deurtje is nu nog veilig ;-) .
Wij zijn nu wel eens echt benieuwd naar je dansje
( Capoeira ) dat je gaat opvoeren in de kribbe ;-) Dus leer maar veel en oefen maar genoeg . We hopen wel dat het een zonnedansje is, want water hebben we al genoeg gezien . Hanne, geniet nog van je tweede thuis en amuseer je rot. Tot wederhoren .

Greta Smolders

Dag Hanne
Ik ben blij te lezen dat alles met jou daar zo goed gaat.
De kinderen zullen blij zijn dat iemand als jij je zo voor ze inzet.Ik ben blij dat het klimaat je de das niet omdoet.
Blijf je inzetten voor deze kinderen, elke fijne ervaring die ze meemaken dragen ze hun hele leven met zich mee.
Ik heb enorm veel respect voor je Hanne dat je dit allemaal doet.
Groetjes Greta

odette

Hallo Hanne,

Het zit er bijna op. Enerzijds zal je blij zijn om terug te komen en anderzijds een beetje pijn in het hart.
Je zal heel veel te vertellen hebben eenmaal terug in Lommel.
We kijken er naar uit.
Vele groeten van al de vrijwilligers van de wereldwinkel

groetjes,

Odette