hanne-afs.reismee.nl

Uma semana

Hallo iedereen!

Mijn eerste week in Brazilië zit er al op, die is omgevlogen!

Alles draait hier nu rond Pasen, in heel Antonio Prado staan er paashasen en paaseieren langs
de weg, echt super mooi ! Cristina werkt bij het tourisme en daar binnen staat het vol met allerlei
spulletjes van Pasen! Ik ben er dit weekend mee gaan helpen omdat elk kindje gesminkt word als een konijntje,echt geweldig !

Maê (mama in het portugees) geeft les in een schooltje met mentaal gehandicapten. Ik ben er
een namiddag mee gaan helpen, zo heb ik nog meer respect gekregen voor mensen die zoveel
voor deze kinderen doen!
We zijn met zijn alle gaan wandelen in stad maar je moet '100' ogen hebben om hen in de
gaten te houden. De mensen die voor deze kinderen, volwassenen (hier, in België, overal) zorgen
verdienen meer dan een dikke pluim !!!

Vandaag heb ik voor de eerste keer 'Crap' gegeten, ik dacht eerst onee wa is dat hier !! Maar het is echt SUPER lekker !!!!
Het is hier op het moment heel erg warm, zo warm dat je bijna niet buiten kunt gaan!
Daarom dat ik nu ne kaude douch ga pakken! (hoe ze hetin het Lommels zoude zeggen =D)

Beijoss xxx

Leentje

Echt leuk om al je verhalen te lezen Hanne!
En dan heb je beter weer dan wij hier!
Ben blij dat je zoveel ervaringen kan opdoen! ECht leuk om te horen!
Geniet er nnog van meid!

Bjorn

Jaja nog maar een weekje weg en toch al zoveel gezien en meegemaakt :-). Geniet er nog van!

Groetjes uit Lommel!

Elke

Ja kzag et da et nogal fel Pasen was:D is wel leuk! toch helemaal anders als hier:)

Cathleen

Het ziet er daar super mooi uit, en wat gezellig al die paasversiering! Was het hier ook maar zo ;)

Je zegt wel een dikke pluim voor de mensen die daarmee werken, maar voor jou ook zeker een reuze pluim! Wat jij daar doet, doen er niet veel je na! Chapeau (Y)

Geniet er nog van, zoals week één voorbij vloog, de rest is ook zo om! (Maar kijk er nu toch al stiekem naar uit om in hier in Lommel live naar je verhalen te kunnen luisteren ;) Hihi)

Veel plezier, geluk en succes daar!
Dikke kus X